Söker du efter något speciellt vi skrivit om?

onsdag 10 februari 2010

vårkänslor

Vet ni vad?
Idag kröp kvicksilvret ner till 10 grader på FEL sida om nollsträcket och snön yrde vilt så att både sikten och frisyren förstördes.
Men solen sken, fåglarna kvittrade och nån kärlekskrank marsfrass hade varit och pissat ner våra cyklar. En ung invandrarman jag mötte på väg till skolan gick obekymrat och sjöng glatt för sig själv på sitt modersmål, and that made my day.
Det börjar vara vår i luften.



Den här veckan framskrider så mycket snabbare och mera smärtfritt än den förra! Har några intensiva dagar kvar av veckan med Blondie som fyller 19, studentskrivningarnas textkompetens (HJÄLP), en massa inlämningsarbeten, champagnefrukost, penkkisövningar, party och förhoppningsvis mycket annat trevligt. Veckan avslutas med alla hjärtans dag som jag skulle vilja döpa om till ca. hälften av alla hjärtans dag. Alla som är i ett förhållande tycks vara sådär extra yttepyttegulliga den 14:e februari medan alla singlar sitter hemma i myskläder, är bittra och tröstäter.


Nu lämnar jag modda-boken en stund för att bege mig ut på en ordentlig lenkki. Det är kolmörkt, svinkallt, astman bråkar och det är äckligt snöigt - men detta är vad som spelas.
Ciao!
/Sussu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar