Söker du efter något speciellt vi skrivit om?

fredag 19 februari 2010

Penkkis

Nu har återhämtningsprocessen pågått i 12 timmar och jag börjar känna mig redo för en partyrapport från gårdagen. Det var en fantastiskt rolig dag&kväll. Helt otroligt bra feelis, även för mig som inte ens slutar skolan ännu. Men alla är vi ABI 10 - bättre än ni e!



Dagen inleddes när jag mycket trött och illamående anlände till skolan kl 08:00, och uppkorkningen skedde strax därpå i kombination med förberedelserna inför abinas program.
Runt halv 10 när hela rambambulan inleddes var man lagom salongsberusad vilket var förträffligt för att bota scenskräcken eftersom att vi var först ut med vårt 90-tals medley. Jag, Gaby, Jenny, Katie och Heidi bjöd på underhållning i form av ett Spice Girls-uppträdande.
U can't tell the difference, can you?


Efter hela abi-programmet (som förövrigt har fått massor av positiv kritik av både lärare och elever) blev det dags för lunch och städning och sedan hoppade vi upp på lastbilarna för att turnera staden runt! -20 grader men "vi e ABI å feelisen e på topp" som vi så vackert sjöng.

Kajsas bild


Efter springande, ropande, visslande, sjungande, karkkikastande och härjande var man ordenligt sliten, vi var ett gäng stupade hjältar som konstaterade att det kändes som om krapulan smög sig på redan halv 2 när vi anlände tillbaka till skolan.
De andra tjejerna fortsatte eftermiddagen med bastubad men jag orkade inte, och vilade istället fram till kl 19 då min privatchaufför släppte av mig vid stadens hotell. Vi skålade, åt gott, var allmänt högljudda och betraktade roat hur t.o.m lärarna söps under bordet.



Efter middagen var det bara att småvingla ner för trapporna till Melodys dancefloor där festen fortsatte. Kvällens moves var definitivt dessa. Credits till de lärare som fortsatte festen och shejkade som om det inte fanns någon morgondag trots att de hade jobb dagen efter, alltså idag!



Under kvällen blev jag allt tröttare och kände hur stegringen började smyga sig på igen, jag försökte bota det med att shotta upp mina taxipengar men inte ens det hjälpte så innan klockan ens var 12 gav jag upp. Svagt. Nåja, jag är inte riktigt i min bästa partyform för tillfället med detta virus. 16 timmars festande är väl ändå relativt strongt. Jag beslöt mig för att flasha visakortet och leta reda på en taxi. Taxichauffören var till på köpet en rolig prick, he made my day!
Genomfrusen och megatrött somnade jag bums här hemma och vaknade upp 12 timmar senare, pigg och fri från krapula! Idag är jag dock trött som en drogad zombie och har inte fått något vettigt gjort. Lika bra det.

TACK till alla ABI-10 som gjorde gårdagen fantastisk!
gonatt
//Sussu

2 kommentarer:

  1. alltså penkkis måst ha varit den roligaste dagen på hela jävla 3 år i gymnasiet. påriktigt, kan int komma på något som har varit så bra :) har du bilder så skicka gäääärna! :)

    SvaraRadera
  2. ja de va riktigt, riktigt bra :)
    nå ja fota int så myki, de e typ di bilderna ja har här å på fejan..

    SvaraRadera